Get cash from your website. Sign up as affiliate.
Add to Google Reader or Homepage Subscribe in NewsGator Online Add to My AOL

Subscribe in Bloglines Add to Plusmo Subscribe in podnova Add to Pageflakes Powered by FeedBurner

joi, 13 noiembrie 2008

Pliantele publicitare

Pliantele. Există numeroase beneficii ce reies din folosirea fluturaşilor sau pliantelor ca metodă de publicitate.

Când mergem pe stradă sau când facem cumpărături se întâmplă de foarte multe ori să fim întâmpinaţi de indivizi care împart fluturaşi. Deobicei aceste „hârtii” au soarta de a ajunge la gunoi. Acest lucru se datorează calităţii proaste a hârtiei de print sau calităţii proaste a printului propriuzis.

Fluturaşii publicitari, atunci când sunt de calitate, sunt o metodă excelentă de promovare a serviciilor şi produselor oferite de o anumită firmă.

Cu ajutorul fluturaşilor publicitari vom atrage atenţia şi curiozitatea potenţialilor clienţi şi îi vom motiva în a se folosii de ceea ce oferim.

Tipart on line, prin flyere.ro, se angajează să ofere o calitate excelentă de print pentru fluturaşii şi pliantele noastre, astfel „salvându-le” de la soarta de a fii aruncate la gunoi.

La începutul oricărei afaceri banii sunt o problemă. Acest lucru nu ne scuteşte însă de nevoia de a face publicitate.

Una dintre cele mai ieftine şi eficiente metode de a face cunoscut sunt fluturaşii publicitari şi pliantele. Fluturaşii şi pliantele nu sunt altceva decât reclame tipărite ce sunt distribuite potenţialilor clienţi.

Pentru a asigura calitatea maximă a fluturaşilor este recomandat să contactăm profesionişti în domeniu. Dessigur putem să printăm şi acasă aceste reclame dar efectul nu este nici măcar apropiat de cel dorit.